Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Teamindelingen bovenbouw (JO13, JO14, JO15, JO16, JO17 en JO18)

Off 463

Beste ouder, verzorger, lid,

Hierbij informeren wij jullie over de nieuwe indeling.

Wij realiseren ons dat dit voor de bovenbouw lang op zich heeft laten wachten. Gezien het aantal vrijwilligers die stoppen, danwel een andere functie gaan inkleden, gaf dit nogal wat extra tijdsbeslag. Met name sectiehoofden en de leden van de technische commissie hebben veel uren besteed om dit alles waar mogelijk goed te regelen. In het nieuwe seizoen start VRC met nieuw beleid om te zorgen dat er in de toekomst een betere structuur staat waardoor het selecteren van talent, indelen van selectieteams in samenhang met breedte sport meer gestalte krijgt.

Wellicht heeft u al vernomen dat in de onderbouw al gestart is met de Slimste opleiding van de regio. Elementen van deze structuur zullen ook in de bovenbouw terecht komen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan het opleveren van voetbalbeleid waarbij met name Bert van de Weerd en Jan Westerhof als technisch coördinatoren dit samen met alle trainers en leiders vorm gaan geven. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met deze nieuwe samenstelling gewerkt wordt aan ons aller VRC, waarbij prestatie en spelplezier samen moeten worden vormgegeven.

Ook willen we hierbij aangeven dat er nog de nodige vacatures openstaan die van belang zijn om dit alles te gaan vormgeven. Zou u samen met ons dit verder willen vorm geven? Vele handen maken namelijk licht werk en zonder vrijwilligers kan onze club niet ‘draaien’.

Neem dan contact op met  een van de onder genoemde personen. We geven u graag een toelichting op onze plannen.

Klik nu op de link en kijk in welk team je zoon komend seizoen mag voetballen! Alvast heel veel plezier.

Speler indeling bovenbouw JO13-19 seizoen 18-19

Toelichting indeling

Op 20 augustus van 19-20 uur en 21 augustus van 20-21.30 uur is  er inloopavond om uw eventuele op- en/of aanmerkingen nog te bespreekbaar te maken.

Op vrijdagavond 24 augustus om 19 uur trappen we het seizoen af met trainers/leiders bijeenkomst. Zaterdag 25 augustus is de startzaterdag.

We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten, namens de Commissie Technische Zaken

Jan Westerhof