Algemeen, Jeugd

Teamindelingen voor het seizoen 2019/2020

Beste leden,

Hierbij informeren wij jullie over de teamindelingen voor het seizoen 2019/2020. Zie de afbeeldingen hieronder. Allerlaatste wijzigingen onder voorbehoud.

Deze teamindelingen is met veel aandacht en zorgvuldigheid door de Commissie Technische Zaken, met hulp van de sectiehoofden en adviezen van de trainers/leiders, samengesteld.

Bij het samenstellen van selectieteams is gekeken naar onder andere talent, vaardigheden, inzet, houding, gedrag en gewenst niveau. Bij de breedtesport teams is het beleid om de teams zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Dit lukt niet altijd door het vertrek van spelers en de komst van nieuwe leden.

Bij diverse teams zoeken wij nog trainers en leiders. Voor de breedtesport wordt verwacht dat de ouders/verzorgers van de teamleden deze rollen samen invullen. U kunt u hiervoor aanmelden via de onderstaande e-mail adressen. Ook voor eventuele vragen over de teamindelingen kunt u hier terecht.

Selectiesport teams

Breedtesport teams:

Op vrijdagavond 23 augustus om 19:00 uur komen alle trainers en leiders bijeen voor de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zaterdag 24 augustus is de startzaterdag voor alle teams.

We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Commissie Technische Zaken

v.v. VRC

Klik op de afbeelding om te vegroten