TEAMTRAINING VOOR SPORTERS TOT EN MET 26 JAAR GELUKKIG WEER MOGELIJK

Vanaf 3 maart mogen jongeren van 18 tot en met 26 jaar weer in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. De sporters hoeven onderling geen 1,5 meter afstand  te bewaren.

Voetballers ouder dan 26 jaar mogen ook sporten maar deze mogen alleen in  groepjes van maximaal 2 personen samen sporten (exclusief de trainer).

Door deze splitsing in leeftijd kan bij de senioren een deel van het team wel gewoon trainen en het andere deel alleen in aangepaste vorm. Dit is niet ideaal maar we hebben daar mee om te gaan. Fijn voor de degene die in ieder geval weer wel gewoon kunnen gaan trainen.

Wij zullen vandaag bij de trainers/leiders gaan inventariseren welk seniorenteams vanaf 3 maart weer zou willen gaan trainen.

Omdat het sportpark vanwege de avondklok om 20:30 uur op slot gaat, zal het een hele puzzel worden om ieder team een plek op één van de 3 velden te geven. Hoogstwaarschijnlijk zal de jeugd niet meer in zijn geheel 2x per week kunnen trainen. Ook zal er ruimte op de zaterdag voor de senioren gecreëerd moeten worden. Zodra deze puzzel gelegd is, zullen wij je weer informeren.

De kleedkamers en de kantine blijven overigens nog steeds gesloten. De toiletunit in het kleedgebouw is wel open.