Algemeen, Meiden, Uitgelicht

Terugblik op een warme VRC Meiden- en Vrouwendag

Terwijl de mussen bijna dood van het dak vielen afgelopen zaterdag, speelden de meiden van VRC een onderling toernooi. Het was weer tijd voor VRC Meiden- en Vrouwendag.

Het waren meer de toekijkende ouders, trainers en leiders die last hadden van de warmte. De meiden lieten dat tijdens de wedstrijdjes in ieder geval niet merken. Tussendoor was er voldoende verkoeling langs de lijn aanwezig. Dat hebben sommige trainers en ouders ook geweten: het resultaat was een nat pak!

Elke wedstrijd speelden de meiden weer met andere speelsters, wat resulteerde in 1 individuele winnaar per poule. In Poule 1 was Branca de gelukkige en in Poule 2 was Marit de winnaar geworden. Na afloop van het toernooi was er een afsluitende BBQ voor alle meiden- en vrouwenteams, met ouders, broertjes, zusjes en aanhang.

We kunnen terugkijken op een geslaagde afsluiting van het seizoen. Namens VRC willen we alle meiden en vrouwen bedanken voor hun inzet en plezier in het voetballen en we willen alle trainers en leiders bedanken voor hun enthousiasme en bereidheid om er elke week weer te staan voor de meiden en vrouwen!

Deze dag hebben we kunnen organiseren mede dankzij Schuiteman Accountans & Adviseurs en Willemsen & Wij Hypotheken en verzekeringen. Daar zijn we ze erg dankbaar voor!