Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Terugblik op ons sinterklaasfeest

Dag Sinterklaasje…. het is alweer een week geleden dat de goedheiligman ons prachtige sportpark heeft bezocht.

Samen met 19 (!) pieten is de boel behoorlijk op stelten gezet. Een stelletje ongeregeld met diverse spellen op het hoofdveld, van de ene oefening naar de andere, maar hoe draaien we het rondje?

De pieten waren behoorlijk de kluts kwijt. Gelukkig is sinterklaas niet snel van de wijs en onder begeleiding van Betty werd hij naar het veld van de Tigers en Spitsies gebracht.

Die zaten met hun kloppende hart vol verwachting en volle buikjes met friet te wachten op de sint. Met z’n allen in de banken om daar met rode oortjes te luisteren naar wat sinterklaas te vertellen had….. en of sinterklaas cadeautjes mee had? Yes! Alle Tigers en Spitsie hebben een prachtige stopwatch gekregen!

Aan het einde van het feest kwamen alle pieten naar de tribune, want daar lagen 11 zakken met cadeaus voor de jongens en meiden van de JO8 en JO9. Gesorteerd op team…. dat dacht speak piet. Met wat gehussel en getel  is voor de kids uit deze sectie niemand met lege handen naar huis gegaan. Vanaf nu kan iedereen “time-en” en op tijd zijn voor de wedstrijd en training.

Namens het team JOC wil ik Sinterklaas, de pieten en iedereen de een helpende hand hebben uitgestoken bedanken voor het geweldige feest.

Komt u volgend jaar weer sinterklaas?

Dag lieve Sint!