Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Tiental VRC verliest ongeslagen thuisstatus

0 217

Voor het eerst dit seizoen is VRC tegen een thuisnederlaag aangelopen. Op eigen veld won OWIOS met 2-3 en dat kwam vooral door de snelle rode kaart van Robin Kooistra. Binnen acht minuten moest de verdediger inrukken, maar toonde de Veenendalers wel karakter. ,,Ik heb de groep dan ook een groot compliment gegeven.”

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Vee; Foto’s VRC

Na de snelle rode kaart hield VRC goed stand en ging het met een 0-0 tussenstand de kleedkamer in. Helaas voor de Gaabeek-brigade viel direct na de rust de 0-1 en uit een strafschop ook nog de 0-2. ,,Na een uur spelen scoorde Ruben Rentenaar de aansluitingstreffer en gingen wij één op één spelen in een 1-3-3-3 formatie”, analyseerde Gaasbeek de wedstrijd. ,,Wij hielden hen onder druk en ze kwamen er nauwelijks uit. Ja, een keer en toen was het direct raak.”

Toch maakte Stefan Tanis niet lang daarna de 2-3 en leek er een punt in te zitten. Deze kwam er helaas niet, waardoor VRC alleen kan teren op de complimenten in plaats van op de punten. ,,Dat we hierdoor mogelijk een periode verspelen boeit mij niet. Daar ben ik totaal niet mee bezig. Wij moeten zorgen dat we in de tweede klasse blijven en helemaal niet aan prijzen denken”, aldus de realist Gaasbeek.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy