Algemeen, Jeugd

Top prestatie van VRC JO9-1

Zaterdag 6 april mochten de jongens van VRC JO9-1 zich opnieuw opmaken voor een topwedstrijd in hun competitie, de Hoofdklasse C.  Na eerdere wedstrijden dit seizoen tegen de topteams van onder meer Almere City en Ajax, was nu FC Utrecht de gastheer voor onze jongens.

Het bleek een behoorlijk gelijkopgaande strijd te worden, waarbij VRC op 0-1 kwam en FC Utrecht nog in het eerste kwart op 1-1. Na een achterstand van 2-1 kwam VRC vlak voor rust op 2-2.

Na rust kwam VRC eerst op 2-3, waarna FC Utrecht weer 3-3 maakte. In het laatste kwart nam VRC definitief afstand en won uiteindelijk met 3-5! Door een hele goede strategie kon FC Utrecht maar niet in hun spel komen, waar VRC met 5 verschillende doelpuntenmakers dus optimaal van kon profiteren!

In deze loodzware en supersterke competitie is het natuurlijk heel fijn om op het veld terug te zien wat tijdens de trainingen al zichtbaar is, en dus ook een keer te kunnen winnen. Als dat dan ook nog bij FC Utrecht gebeurt, belooft dat alleen maar veel goeds voor het restant van het seizoen!

Zoals op de foto’s via onderstaande link te zien is spelen de jongens dit seizoen bij uitwedstrijden (of tegen teams met dezelfde clubkleuren) in een prachtig uit-tenue. Naast de sporttassen, trainingspakken en de thuistenues zijn ook deze schitterende tenues te danken aan de sponsor van de JO9-1:  Unica!

Voor de actiefoto’s van de wedstrijd: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2414859005225131&type=3&sfnsn=mo