Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

TORV en Limburgia: weer een fantastische aanvulling voor de VRC Club van 50

We zijn echt heel blij om te kunnen vertellen dat TORV – Veenendaal is aangesloten bij de VRC Club van 50. Onze Club van 50 leden kunnen hier vanaf heden terecht met hun VRC Club van 50 pas en kunnen ook hier genieten van de fantastische 10% korting!

Welkom in de huiskamer van TORV

Het is een warm welkom in deze kleurrijke daghoreca zaak in centrum Veenendaal. De mooie inrichting, sfeerverlichting en koffiegeuren nodigen direct uit om er lekker te vertoeven. Met een zonovergoten terras aan de Veense Brouwersgracht 69 biedt deze prachtige locatie een uniek decor voor iedere denkbare dagbesteding: geniet van een verse kop koffie of thee met een vlaaipunt, een heerlijke lunch voor grote of kleine trek, een lekkere snack en/of een borrel. Heb je iets te vieren? Ook daarvoor kun je bij TORV terecht. Bij TORV kunnen we jou verjaardag, feest, receptie of (bedrijf) borrel op maat organiseren tot ’s-avonds laat. Niks is te gek!

TORV is Zweeds en Noors voor ‘veen’ en ’turf’.

Wij zijn Astrid en Remko en we hebben onze droom neergezet in Veenendaal aan de Brouwersgracht 69. In de zestiende eeuw werd er uit veengrond turf gewonnen, de belangrijkste brandstof van dat moment. Voor de huisvesting van de landarbeiders ontstond de nederzetting Veenlandtdael en dat werd later Veenendaal. Voor onze horecazaak zochten wij naar een korte, krachtige en unieke naam en we vonden het leuk om te refereren naar de historie van Veenendaal, zo zijn we op TORV gekomen. Ook in ons logo is dat terug te zien in de vorm van een abstracte weergave van een turfblok. Daar hopen we jullie in een warme, gezellige sfeer te ontvangen voor een ontbijt, koffie of thee met wat lekkers, lunch of borrel. Iets te vieren? Kom langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en samen bespreken wij de mogelijkheden en maken aansluitend een maatwerkvoorstel voor jouw onvergetelijke borrel of feest.

Limburgia

Limburgia Veenendaal heeft een héél fijn nieuw plekje gekregen in het centrum van Veenendaal als shop-in-shop bij TORV. BIJ TORV is de hele week een selectie van de lekkerste Limburgia Vlaaien verkrijgbaar. Bestellen voor het weekend uit het gehele assortiment? Kijk op www.limburgiavlaai.nl en bel of mail je bestelling voor 11.00 uur door. Natuurlijk kun je bij TORV ook terecht voor een goede kop koffie en een heerlijke vlaaipunt.

Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal
info@torv.nl
www.torv.nl

TORV Veenendaal…Bedankt voor jullie deelname aan de VRC club van 50.

Ben je nog geen lid van de VRC Club van 50, maar wil jij 10% korting bij TORV of bij andere winkels en restaurants ? Word dan lid van de VRC Club van 50! Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar het inschrijfformulier.