Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Huidige trainingen stoppen na 27 juni

0 367

Nog twee weken en dan stoppen de huidige “corona” trainingen die vanaf 6 mei gehouden worden. De specifieke organisatie rondom deze trainingen wordt daarmee eveneens beëindigd. Zaterdag 27 juni zullen er voor het laatst stewards aanwezig zijn.

Als het vanwege corona toegestaan is, dan starten de trainingen weer in augustus.  De start verschilt per doelgroep.

  • zaterdag 8 augustus eerste training VRC 1 en VRC 2;
  • vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen van de jeugd selecties (prestatie sport);
  • zaterdag 22 augustus beginnen op de STARTZATERDAG de eerste trainingen van overige teams (breedte sport);
  • vanaf maandag 24 augustus kan er vervolgens weer door iedereen getraind worden.

Jan Kees Bos is al bezig om het trainingsschema voor het nieuwe seizoen in elkaar te zetten.  Het is zo als elk jaar voor hem weer een hele klus om aan alle wensen van de teams (proberen) te voldoen. Het is op dit moment volstrekt onduidelijk of er weer een specifieke corona organisatie (zoals stewards en aparte ingangen) moet gaan komen. Daarnaast is het gebruik van kleedkamers en douches nog een vraagteken.

Volg daarom goed de berichtgeving over de start van de trainingen op onze Site, FB en Twitter

Trainen na 27 juni beperkt mogelijk

Zoals het er nu uitziet mogen de kantines vanaf 1 juli weer open gaan.  Welke regels van toepassing zijn, is nog niet bekend. Maar er zal naar verwachting gereserveerd moeten worden en er zal een maximale groepsgrootte gaan gelden.

De kantine van VRC zal alleen op donderdagavond en zaterdagmiddag open gaan. Donderdag van 20:00 – 24:00 uur en zaterdag van 14:00 – 18:00 uur

Dat biedt de mogelijkheid voor teams om na 27 juni tijdens de openingstijden van de kantine door te trainen. Donderdag 6 augustus eindigt die mogelijkheid weer omdat daarna de eerste trainingen van het nieuwe seizoen weer starten. Wij zijn bezig met het implementeren van een reserveringssysteem en hopen eind volgende week het systeem in gebruik te gaan nemen. In eerste instantie met een groepsgrootte van maximaal 30 personen en we hopen dat we dat naar 100 mogen gaan uitbreiden.

Afgelopen week hebben we bij de leiders/trainers per mail een inventarisatie gehouden welke teams graag zouden willen gaan trainen. Twaalf teams hebben aangegeven dat te willen doen. Hieronder het trainingsschema dat ingaat op donderdag 2 juli en eindigt op donderdag 6 augustus.

Zoals je ziet is er op de donderdag van 21:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag op alle twee de tijden nog ruimte.  Mocht je met je team alsnog willen trainen, mail dit dan naar voorzitter@vv-vrc.nl . Het is wel nadrukkelijk de bedoeling dat het team gaat trainen met begeleiding van de trainer en/of leider.

let op:  Na het trainen heb je geen toegang tot de kantine tenzij je thuis eerst gedoucht hebt en als je vooraf individueel gereserveerd hebt.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy