Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Trainingskamp Spanje

De afgelopen week hebben de spelers en staf een trainingskamp gehad in Puerto Banús/Marbella. In een mooie omgeving hebben ze als groep kunnen werken aan de voorbereiding voor de tweede helft van de competitie. Het samenzijn werd versterkt door de aanwezigheid van enkele leden van de Businessclub, Technische commissie, sponsorcommissie en onze hoofdsponsor Dave Smits van Huis & Hypotheek Veenendaal.

Wat mooi om te zien dat iedereen bezig is om de goede resultaten van de afgelopen wedstrijden een vervolg te geven. Daarnaast zijn diverse commissies bezig om het nieuw ingezet beleid en structuur verder uit te werken en handen en voeten te geven. Ook tijdens deze trainingskamp hebben we daar veel over gesproken. Wat er allemaal gedaan moet worden, hoe we dit moeten gaan oppakken en ook over wie ons daarbij kunnen helpen.

Wat duidelijk is dat we dit niet kunnen doen door een paar enthousiaste mensen, maar dat we dit met meer mensen moeten gaan doen. Dus wordt u binnenkort wellicht aangesproken om iets te betekenen voor VRC, denk dan a.u.b. aan onze vereniging!
VRC is een vereniging voor alle leden en we zijn allemaal verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen VRC.

Geweldig dat Dave Smit, al 15 jaar onze hoofdsponsor, opnieuw zijn betrokkenheid toont door akkoord te gaan met een nieuw 5 jarige overeenkomst. We hopen dat dit voor andere personen & bedrijven een inspiratie mag zijn om actief betrokken te willen zijn bij VRC. We hebben elkaar nodig!

Een ding tijdens het trainingskamp is duidelijk geworden, wat een geweldig groep hebben we en wat een betrokkenheid van alle mensen. GEWELDIG!

De sponsorcommissie