Algemeen, Uitgelicht

Trainingskamp VRC7 Praag

Off 319

VRC7 bereidde zich het paasweekend voor op het laatste gedeelte van de competitie met een trainingskamp in Praag. Een groep van 15 man stapte vrijdagochtend 30 maart om 7:30 in het vliegtuig op Eindhoven Airport om na ruim een uurtje vliegen in Tsjechië aan te komen.

Na het verzamelen van de bagage stonden er twee kleine spelersbussen te wachten om onze talenten naar de accommodatie te brengen. Aangekomen bij het trainingscomplex bleek dat alleen onze vlagger annex rechtsback Rick zijn tenue en toebehoren niet vergeten was. Gelukkig hebben de heren van het zevende hun weekend hierdoor niet laten verpesten!

Verspreid over twee dagen heeft VRC7 het mooie Praag verkend en kunnen genieten van echte Tsjechische Pilsner Urquell in de zon aan de Moldau. Er werd ’s Avonds in de stad gegeten, waarna er met z’n allen de stad in werd getrokken om ’s ochtends vroeg weer terug te keren in de accommodatie.

Er is volop genoten van de Praagse cultuur en uiteraard is er veel geoefend op de beste helft van VRC7: de derde helft. Het gezelligste seniorenteam van VRC kan niet wachten tot het trainingskamp van volgend jaar!

En oja tegenwoordig zit VRC7 ook op Facebook! Like ons voor alle ins en outs over het 7e! fb.me/vvvrc7.

Stephan de Blauw

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041