Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Trainingsschema 2017-2018 en start trainingen

Off 756

Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen (2017-2018) is beschikbaar. Dit jaar wederom met een groeiend aantal teams, inmiddels zo’n 62 teams plus trainingen voor keepers. Een hele uitdaging en puzzel met de huidige capaciteit aan trainingsvelden, 2 stuks en 1x (beperkt) op de woensdag.

Het trainingsschema is met grote zorgvuldigheid samengesteld om alle teams zo goed mogelijk ingepland te krijgen. Dit is in afstemming gegaan met technisch coördinatoren, sectiehoofden, Wedstrijdzaken en Voetbalzaken.

Wij vragen om jullie begrip en flexibiliteit, omdat het nooit voor iedereen perfect is in te plannen.

Huidige trainingsvelden en nieuwe kunstgrasvelden

Het trainingsschema gaat uit van de huidige trainingsvelden. We trainen op veld 1 en veld 2 met op woensdag veld 5 als extra (beperkte) trainingsveld voor enkele jeugdteams

Mocht in de loop van het seizoen het bericht komen dat wij twee nieuwe kunstgrasvelden krijgen, dan betekent dat sowieso dat er een nieuw en aangepast trainingsschema komt. Tijdens de aanleg van de kunstgrasvelden betekent dit ook dat er beperkingen zullen zijn in trainingsmogelijkheden.

Als hierover concrete informatie komt in de komende periode dan zullen wij dit communiceren.

Trainingsschema

Het trainingsschema kun je vinden op de gebruikelijke plek op de website of door te klikken op onderstaande link.

Trainingsschema VRC seizoen 2017-2018-versie 1.0

Start trainingsschema

Een aantal selectieteams start al eerder met trainingen in augustus. Voor alle andere teams geldt dat dat de trainingen starten op de Startzaterdag 26 augustus.

Het trainingsschema gaat in vanaf 28 augustus a.s.

Alle grasvelden mogen tot 26 augustus NIET gebruikt worden!!

Verzoek

Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling. Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen.

Het is op veel dagen en tijdstippen een volle bezetting. Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd.

Met drie teams trainen op 1 veld betekent dat ieder team 1/3 veld tot zijn beschikking heeft. De lichtmasten (bekeken vanaf breedte van het veld) verdelen het veld ongeveer in 3 delen.

Met 5 of 6 teams trainen op 1 veld geldt hetzelfde voor, ieder team heeft 1/5 resp. 1/6 deel van het veld tot zijn beschikking.

Wij verwachten van de trainers dat ze dit in onderling overleg met elkaar ter plekke regelen.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator (selectieteams) of hun sectiehoofden (breedtesportteams).

 

 

 

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041