Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Trainingsschema vanaf woensdag 31 maart

0 234

Vanaf woensdag 31 maart geldt er een avondklok vanaf 22.00 uur. Een goed moment om nagenoeg alle teams weer te laten trainen op hun oorspronkelijke tijden. Na een inventarisatie bij de seniorenteams is er een nieuw trainingsschema opgesteld. Er zijn alleen een paar aanpassingen van eindtijden. Namelijk een eindtijd van 21:30 i.v.m. het sluiten van het sportpark, zodat iedereen voordat de avondklok ingaat thuis kan zijn.

Je vindt het trainingsschema HIER en op de gebruikelijke plaats op onze site

Het sportpark gaat dus om 21:30 uur op slot. De kleedkamers, kantine en toiletten blijven gesloten. Kom zoals gewend 5 minuten van tevoren omgekleed naar het sportpark. Na afloop van de training mogen de teams niet op het sportpark blijven hangen. Wij vragen de trainers zich te houden aan de begin – en eindtijd van de training.

Op zaterdag gaat het sportpark om 16:30 uur op slot.

Voor de jeugdteams en de seniorenteams (alleen met spelers t/m 26 jaar) geldt nog steeds, dat aanvragen voor onderlinge wedstrijden op zaterdag, uiterlijk op dinsdag via mail (tc-onderbouw@vv-vrc.nl) bij Bert van de Weerd ingediend moeten worden.

Mochten er vragen zijn over het trainingsschema per 31 maart graag contact opnemen met Jan Kees Bos: coordinatortrainingsschema@vv-vrc.nl

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy