Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Trots op onze club

Off 346

Vanmorgen zijn de tafels bezorgd voor de aankleding van het terras naast veld 2.
Met behulp van Dick en zijn crew zijn de tafels direct op de juiste positie geplaatst.

Er komen nog een viertal sta- elementen naast veld 2 bij en een grote boom in pot in het midden van het terras.

Wat ons nu zo trots maakt is dat we als leden van de club van 50 ( ook bijna allemaal leden van VRC) dit kunnen realiseren, naast de eerder geschonken tenues voor het G team, een bijdrage aan de nieuwe bar, het pannaveld, het scorebord en vele andere mooie in het oog springende en soms noodzakelijke zaken.

Mocht je nu denken ik wil ook graag meehelpen om VRC  te laten groeien en mooier te maken, dat kan !

Meld je dan aan als lid van de club van 50 en help onze club mooier en beter te maken. Zie voor info https://www.vv-vrc.nl/club-van-50/

Wil je gelijk lid worden. Vul het inschrijfformulier in en lever deze in bij: Margreeth Schuilenburg, Karin van Appeldoorn, Bert Schuilenburg, Barend van Kesteren, Gerald Ravenhorst of Leendert van Appeldoorn

Of deponeer het inschrijfformulier in de daarvoor bestemde brievenbus in de kantine.

Een sportieve groet van een trotse club van 50

Bekijk hier het toernooischema 2018