Trots op onze vereniging!

Off 592

Wat een geweldig dag was het gisteren en dan spreken we niet alleen over de overwinning op vv Veenendaal. Heeft u gisteren ook gezien wat wij hebben gezien, de betrokkenheid, de bedrijvigheid, de gezelligheid, tevreden leden en allemaal blije gezichten?

Daar zijn wij trots op. Dat we met elkaar iets hebben neergezet.

De dag begon met de Gelderse Vallei Cup. Een heel mooi nieuw initiatief. Al heel vroeg waren er diverse leden (vrijwilligers) bezig met de voorbereidingen. Eigenlijk waren deze leden al weken daarvoor bezig om alles te regelen, zodat het gisteren allemaal perfect voor elkaar was. Een geslaagd toernooi.

Daarna begonnen we ons klaar te maken voor de derby tegen vv Veenendaal. Samen met de Veensche Businessclub is er een mooi evenement neergezet. Veel leden van de Business club waren aanwezig om ons eerste elftal aan te moedigen maar vooral om met elkaar plezier te hebben. Geweldig dat ook de leden van de Business Club van vv Veenendaal uitgenodigd waren en ook aanwezig waren op dit evenement.

Blij waren we ook dat we het nieuwe digitale scorebord konden laten zien. Wat een mooi scorebord en wat veel mogelijkheden hebben we nu om advertenties te laten zien en andere informatie. Ook dit scorebord is mede mogelijk gemaakt door betrokken leden en sponsors. Weer een upgrade voor ons mooie sportpark. Wilt u adverteren neem dan contact op met de sponsorcommissie!

Dan de wedstrijd, geweldig om te zien hoeveel mensen er aanwezig waren. We zaten nog niet allemaal op onze plek of we stonden al 1-0 voor. Wat een begin. Daarna gebeurde er niet veel meer en gingen we met 1-0 de rust in. Na de rust kwamen we snel op 2-0 en werd de wedstrijd goed uitgespeeld en werd het zelfs 4-0.

De derde helft : fantastische sfeer in de kantine, iedereen blij maar heeft u ook de bezetting gezien achter de bar ? Het leek wel of er een heel elftal achter de bar stond. Zij stonden daar om te zorgen dat iedereen snel geholpen werd en ja dat deden zij. Heel erg bedankt allemaal. We zijn trots op jullie.

We zijn ook allemaal fan geworden van John de Bever. Wat een gezelligheid en sfeer. Iedereen ging op de foto. Het optreden van John de Bever was gereorganiseerd door de Veensche Businessclub. Wellicht ten overvloede maar dit is ook waar de Business Club voor staat. Zij staan niet alleen voor zich zelf maar willen juist bij hun activiteiten ook onze vereniging betrekken Voor elkaar en met elkaar. Dank aan de Veensche Businessclub voor hun zeer grote bijdragen aan deze dag!!

Al deze activiteiten op 1 zaterdag, maar het was een geweldig feest. Onze vereniging is weer op de kaart gezet. Dit is wat we met elkaar kunnen bereiken en dit smaakt naar meer. Alleen kunnen we dit niet allemaal doen en daarvoor hebben we elkaar nodig. Ben je nog geen vrijwilliger maar wilt je iets doen voor jouw vereniging, meld je dan aan. Vele handen maken licht werk en dan kunnen we ook vaker zulke mooie evenementen organiseren.

Bekijk hier het toernooischema 2018