Uitnodiging voor alle leiders, trainers en scheidsrechters

Off 211

Het huidige seizoen 2017/2018 zit er weer op.

Achter de schermen zijn wij als commissie scheidsrechterszaken alweer bezig voor het nieuwe seizoen 2018/2019 om ook volgend seizoen weer een succes te maken.

Gelukkig kan ik jullie zeggen dat de commissie is uitgebreid met de Heer Leon van As en Tony den Oudsten en een nieuwe VZ Wedstrijdzaken Joyce Pelle, zij zullen er mede voor gaan zorgen dat mijn takenpakket verlicht gaat worden, dus ja ook ik ga in tegenstelling tot eerdere berichten en verhalen nog 1 seizoen door, dit betekent ook daadwerkelijk 1 seizoen vandaar dat ook dus er nu meerdere mensen bij betrokken gaan worden zodat na het volgende seizoen het gewoon op een goede manier kan worden voortgezet.

Graag willen wij alle scheidsrechters, leiders, trainers uitnodigen voor een bijeenkomst op donderdag 5 juli om 20.00 in de kantine van VRC om zo onze plannen/ ideeen op tafel te leggen voor het nieuwe seizoen.

Hoofdmoot van deze avond zal zijn;

A: Kennismaking met de nieuwe leden van de scheidsrechter commissie

B: Presentatie m.b.v beamer van Charel Schaap (Nationaal/Internationaal scheidsrechter/grensrechter) over het scheidsrechtersvak

C: Afspraken over het afmelden van wedstrijden.

D: Introductie van de scheidsrechters-app.

E: Het aanbieden van cursussen (Pupillen en BOS cursus) waarbij de kandidaten zich gelijk op deze avond kunnen aanmelden,

wij zullen dan gelijk contact leggen met de KNVB)

F: Afspraken hoeveel spelers er per team geleverd moeten gaan worden.

Dus aan een ieder de uitnodiging en een vriendelijk (doch dringend) beroep om op deze avond aanwezig te zijn want wij willen ervoor zorgen dat volgend seizoen alle wedstrijden worden voorzien maar daar hebben wij jullie hulp bij nodig!

Aanmelden graag bij ondergetekende,

Wij rekenen op jullie,