Algemeen, Uitgelicht

Update nieuwbouw kleedkamers

0 215

Het is inmiddels weer een aantal maanden geleden dat wij, als bouwcommissie, wat van ons hebben laten horen. Hebben we dan stil gezeten? Nee zeker niet!
Onze architect Schlingmann heeft een voorlopig ontwerp gemaakt waar wij onze visie over hebben laten gaan. Dit heeft inmiddels tot een definitief ontwerp geleid.

Momenteel zijn we bezig het afwerkingsniveau en de kleuren te bepalen. Ook zullen we de komende tijd, tijd besteden aan de duurzame oplossingen die we willen toepassen in de nieuwbouw. Hierin gaat het met name over de installaties en gebouwisolatie.

Als dit is afgerond gaan we bouwpartners benaderen om tot een goede en juiste prijs te komen om daarna tot de aanvraag bouwvergunning en de realisatie over te kunnen gaan. Zover is het echter nog niet.
Voorafgaand moet er een calculatie gemaakt worden, zodat we weten waar het naar toe gaat om later de offertes juist te kunnen beoordelen.

Wij zijn erg enthousiast over het nieuwe ontwerp en hopen tot realisatie te kunnen overgaan. Wij beseffen ons heel goed dat de tijd waarin we leven niet meehelpt met deze plannen. Ten tijde van het vorige ontwerp hadden we te maken met Corona, nu is de oorlog in Oost-Europa van invloed en dan spreken we nog maar niet over een eventuele crisis die op de loer ligt. Dit zal echt gaan bepalen of we snel kunnen starten met de nieuwbouw. We blijven positief gestemd en we houden je op de hoogte!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy