Algemeen, Uitgelicht

Update Trainingsschema 2018-2019

Off 481

Update

Het eerste, concept Trainingsschema hebben we op 17 juli jl. gepubliceerd. Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden, waardoor wij hierbij het definitieve Trainingsschema publiceren.

Onderstaande teams hebben een ander veld, tijdstip of dag gekregen:
JO8-5, JO9-1, JO10-2, JO11-4, JO13-3, JO13-2, JO14-2 en VRC 8.

Tevens zijn de kleedkamers voor de teams op de trainingsdagen ingedeeld.

Trainingsschema

Het trainingsschema kun je vinden op de gebruikelijke plek op de website en door te klikken op bijgevoegde url.

Trainingsschema VRC seizoen 2018-2019-versie 2.0 def

Start trainingsschema

Het Trainingsschema gaat in per maandag 27 augustus a.s.

Spel- en omgangsregels trainingsvelden

De trainingen zijn gepland op 3 trainingsvelden: veld 1, 2 en 3. Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling. Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen.

Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd. En het betekent ook dat trainers en teams met elkaar rekening houden als er meerdere teams op een trainingsveld staan. Daarin geldt niet wie het eerste op het trainingsveld staat heeft de beste plek, maar zorg dat ieder team de ruimte krijgt die hij nodig heeft. De jongere jeugd JO10 en lager heeft per team bijvoorbeeld voldoende aan 1/6 veld. Keeperstrainers hebben doelen (klein of groot) nodig en de oudere jeugd met meer spelers heeft bijvoorbeeld minimaal 1/3 veld nodig.

Wij verwachten van de trainers dat ze dit in onderling overleg met elkaar ter plekke regelen. Mocht dit in de praktijk niet blijken te werken dan zullen wij een specifieke veldindeling maken per tijdsblok per veld en deze communiceren.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator (selectieteams) of hun sectiehoofd (breedtesportteams).

 

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy