Algemeen, Uitgelicht

Update Trainingsschema 2019-2020 en start trainingen

0 498

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen (2019-2020) hebben wij op 15 juli jl. gepubliceerd. Er zijn een paar wijzigingen doorgevoerd en wij hebben de kleedkamerindeling per team voor de trainingsavonden rondgemaakt. Hierbij dus een update van het Trainingsschema.

Het trainingsschema is met grote zorgvuldigheid samengesteld om alle teams zo goed mogelijk ingepland te krijgen. Dit is afgestemd met technisch coördinatoren, sectiehoofden, Wedstrijdzaken en Voetbalzaken.

Trainingsschema

Het trainingsschema kun je vinden op de gebruikelijke plek op de ‘Home’ pagina van de VRC-website.

 

Start trainingsschema

Het trainingsschema gaat in per maandag 26 augustus a.s.

Spel- en omgangsregels trainingsvelden

De trainingen zijn gepland op 3 trainingsvelden: veld 1, 2 en 3. Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling (deze volgt in augustus bij het definitieve trainingsschema). Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen.

Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd. En het betekent ook dat trainers en teams met elkaar rekening houden als er meerdere teams op een trainingsveld staan.

Nieuw: Per trainingsdag en tijdsblok is er een veldindeling gemaakt op welk deel van het trainingsveld een team traint. Deze veldindeling zal ieder team via zijn coördinator/sectiehoofd nog ontvangen.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator (selectieteams) of hun sectiehoofd (breedtesportteams).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy