Vacature (creatieve) videograaf

VRC is een sfeervolle en gezellige club en dat willen we aan iedereen laten zien. We zoeken iemand die dit het beste op video kan vastleggen.

Wij hebben bij VRC veel schermen hangen waarop we dingen willen laten zien die mensen interesseren. Dit kan o.a. zijn een promotiefilm van een afdeling van VRC (vb Dames), maar ook een samenvatting van de wedstrijd van VRC1 of een leuke training van de mini’s

Hiervoor zoeken wij iemand met affiniteit voor video om dit te gaan doen.

We vragen:

Een persoon die een breed scala van video opnames wil gaan maken van diverse onderwerpen die bij onze vereniging leven. Je gaat zelfstandig video’s maken en monteren. Deze video’s  laten we projecteren in de kantine,  op het grote scherm op veld 1 en delen we op onze social media kanalen.

Deze job is geen wekelijkse job, maar kan ingedeeld worden zoals jij het wil, we streven dat er minimaal ca 6-8 filmpjes per jaar geschoten worden.

Ook promotiefilmpjes van VRC behoren tot de taken, dit zal niet maandelijks zijn, maar naar behoefte.

Dit kan ook een stage project worden voor een leerling als videograaf/video producer of gelijkwaardig

Ook is dit een mooie opdracht om te hebben in je portfolio.

Indien nodig zullen wij in overleg bekijken of VRC de benodigde hardware ter beschikking stellen

Je krijgt:

Een ongekende bekendheid bij VRC!

Dit is het moment, reageer nu!

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem dan contact op met Barend van Kesteren vice-voorzitter@vv-vrc.nl