Vacature medewerker sponsorcommissie

Weet u dat sponsors een groot gedeelte van uw contributie “betalen”?

Hoezo

Onze vereniging is gezond, mede door onze sponsoren kunnen we dingen doen en waardoor uw portemonnee gespekt wordt. Denk hierbij aan dat nagenoeg alle elftallen (zo niet alle) met gesponsorde kleding lopen, indien dit niet zo was had de vereniging dit moeten betalen waardoor de contributie omhoog gaat (oorzaak gevolg)

Onze accommodatie is (bijna) TOP, dit kan o.a. door sponsors op borden, doeken en schermen te plaatsen.

Helaas onze sponsorcommissie is onderbemand

We doen al veel en er gebeurd veel, maar we zien dat door de krappe samenstelling van de sponsorcommissie er een hoop dingen niet gedaan kunnen worden. Door extra mankracht kunnen we meer halen uit onze club VRC.

We vragen:

• Een persoon M/V die de coördinerende taken (kan vanuit huis) kan overnemen van de huidige sponsorcommissie. Deze persoon gaat o.a. de communicatie stroomlijnen tussen sponsor, leverancier en VRC. Het meest voorkomende activiteit is dat u een bericht krijgt van een sponsor dat zij een elftal wil sponsoren. U zorgt dat de leider de goede maten doorgeeft, u zorgt dat er een logo of tekst van de sponsor terecht komt bij de drukker en regelt dat de shirtjes op de plaats van bestemming komen. Indien de tenues gedrukt zijn bent U degene die ze (mag) gaan uitreiken aan een elftal die zooo dankbaar is.
  • Een persoon die ons gaat helpen om sponsors actief te benaderen voor sponsoring bij VRC, in een stijgende economie blijkt dit iets makkelijker te zijn dan enkele jaren gelden.

U kunt uw tijd indelen zoals u wilt.

Je krijgt:

Ondersteuning en begeleiding van de sponsorcommissie en uw creatieve ideeën worden zeker op prijs gesteld.

Dit is het moment, reageer nu!

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met Gert Hendriks sponsorcommissie@vv-vrc.nl.