Vacature Recruiter

Waarom

Met meer dan 200 vrijwilligers is VRC jaarlijks bezig om u of uw gezinslid te laten voetballen, maar ook zeker om naast het voetbal dingen te doen die er toe doen! Dit betreft o.a. sinterklaasfeest, voetbalkamp, schoonmaken van de ruimtes, opknappen van onze accommodatie enz enz

U begrijpt dat er verloop zit in onze vrijwilligers (zie o.a. de laatste advertentie van penningmeester) Om de continuïteit te waarborgen zijn wij dus op zoek naar een recruiter(s) die VRC gaan helpen om de juiste mensen op de juiste plek te vinden en te werven.

Kenmerkend aan jou is:

Je begrijpt als geen ander dat het wekelijkse voetbal niet zonder vrijwilligers door kan gaan. Je draagt VRC een warm hart toe en je vind het leuk om in contact met anderen te komen. Je kan goed doorvragen en snel inschatten of iemand plezier gaat hebben aan een of meerdere taken, klusjes of mooie projecten die alleen, in duo’s of in kleine teams worden uitgevoerd bij VRC.

We vragen:

Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid.

Eerst een vrijblijvend gesprek erover is natuurlijk ook mogelijk!

Je krijgt:

Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen. Je grootste voordeel is dat je mensen leert kennen, waardoor je netwerk ontzettend wordt uitgebreid

Dit is het moment, reageer nu!

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem dan contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof op 06-25053617 of via voorzitter@vv-vrc.nl