Vacatures penningmeester en administrateur

Vanwege het vertrek van Deo van Holst als penningmeester zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester en een nieuwe administrateur. De functie van administrateur is nieuw en wordt ingevoerd ter ondersteuning van de penningsmeester.  Een beschrijving van beide functies staan onder aan dit bericht.

Ben jij de penningmeester of administrateur die we zoeken? Neem contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof op 06-25053617 of per mail voorzitter@vv-VRC.nl

Penningmeester M/V

Taken

Beheer van de geldstromen binnen de vereniging.

Controle verantwoordelijk voor de inkomsten en kosten van andere commissies (o.a Ledenadministratie, Sponsorcommissie, Bar- en keukencommissie en administrateur).

Afstemming van geldstromen met een extern accountskantoor (deze doet de totale boekhouding en verwerking in de financiële administratie).

Budgetbewaking en periodieke verslaglegging van de boekhouding aan het bestuur.

Verslag uitbrengen op de ALV van het beheer van de geldmiddelen.

Deelname in het hoofdbestuur.

Adviseur van het bestuur inzake de financiën.

Bereid om op financieel gebied de vereniging te vertegenwoordigen bij instanties (zoals gemeente en andere financiële instellingen).

Verantwoordelijk voor de loonadministratie.

Kennis en ervaring

• Administratieve opleiding bij voorkeur op minimaal MBA niveau;
  • Ervaring binnen het verenigingsleven Pre;
  • Ervaring in controlling;
  • Fiscaal onderlegd Pre,

Gedragscriteria/Competenties

• Analytisch;
  • Sociaalvaardig;
  • Schriftelijk en verbaal communicatief.

Administrateur   M/V

Taken

Beheer van de facturenstroom binnen de vereniging (ontvangst, codering (i.s.m. budgethouder) en zendt deze door voor verwerking en betaling naar het accountantsbureau.

Controle inkoopprijzen.

Ontvangst van kas inkomsten en verwerking naar administratiekantoor.

Dit is een puur administratieve functie welke in het begin 4-6 uur per week zal kosten, door automatisering verwachten we dat deze tijdspanne gehalveerd kan worden.

Zijn/haar werkzaamheden hebben een uitvoerend karakter en vallen onder de verantwoordelijkheid van de Penningmeester. De administrateur legt dus directe verantwoording af aan de penningmeester

Kennis en ervaring

• MBO werk en denkniveau;
  • Ervaring binnen het verenigingsleven Pre.

Gedragscriteria/Competenties

• Secuur;
  • Sociaalvaardig;
  • Schriftelijk en verbaal communicatief.