Vacature(s) Toernooi Commissie

Off 148

Gezocht: vrijwilligers (bij voorkeur 2) voor de Toernooi Commissie

Wat doet  de Toernooi Commissie ?

Je geeft samen met de andere vrijwilliger  invulling aan de volgende taken:

• Het jaarlijks plannen en organiseren van drie thuistoernooien, welke aan het einde van het voetbalseizoen plaatsvinden;
  • Het zorgen voor een optimale en aantrekkelijke bezetting van het toernooi door het uitnodigen van andere verenigingen (van naam), daarbij rekening houdend met de niveaus van de deelnemende teams;
  • In samenwerking met de Coördinator Scheidsrechterszaken zorgen voor voldoende beschikbare scheidsrechters tijdens de toernooien;
  • Jij zorgt dat er voldoende Bekers, vaantjes en materialen t.b.v. scheidsrechter (o.a. vlaggen, fluitjes, scoreboekjes etc.) aanwezig zijn tijdens toernooien en voorkomt overschrijding van het budget;
  • Jij maakt onderdeel uit van de Commissie Wedstrijdzaken, mede bestaande uit o.a. Coördinator Wedstrijdzaken, coördinator Scheidsrechterszaken, wedstrijdsecretaris, samensteller trainingsschema en het medewerkers wedstrijdsecretariaat.
Kenmerkend aan jou is.

Jij weet wat goed organiseren is: Structuur, goede communicatie en met een hoog probleemoplossend vermogen.

Jij bent  cruciaal om alle zaken rondom de toernooiwedstrijden goed te laten verlopen en draagt veel bij aan de familiaire sfeer binnen het team en VRC, waar we samen telkens weer plezier hebben aan het voetbal.

We vragen:

Afhankelijk hoe jullie het gaan organiseren en zaken nog zelf gaat uitvoeren, vragen wij een uur of twee van je vrije tijd per week.

Jij krijgt :

Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen.

Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen.

Dit is het moment, reageer nu!

Ben jij die toernooi organisator die we zoeken?

Neem contact op met de huidige coördinator Wedstrijdzaken Deo van Holst

Mail: voorzitter-wz@vv-vrc.nl