Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Van Schuppen Makelaars sponsort VRC JO8-3

0 292

Zaterdag 16 maart j.l. was het dan zover. De jongens en meiden van JO8-3 krijgen van Marwin van den Dikkenberg, eigenaar van Van Schuppen Makelaars, de nieuwe trainingspakken uitgedeeld. Zoals je ziet op de foto’s zijn ze hier erg blij mee. Ook de begeleiding van dit talentvolle elftal kregen nieuwe trainingspakken.

Ook dank aan Jaap Heijting, die alles met Marwin geregeld heeft, zodat dit elftal er top bijloopt.

Gisteren zag ik weer verschillende spelers lopen in de kantine met deze mooie trainingspakken. Gaaf om te zien dat we diverse sponsors hebben, die een bijdrage geven aan de uitstraling van onze mooie vereniging. Marwin nogmaals bedankt voor de sponsoring!

Van Schuppen Makelaars       

Van Schuppen Makelaars kent een lang bestaansrecht. Zeker voor onze regio. Het makelaarskantoor in Veenendaal bestaat al sinds 1968. Daarmee is Van Schuppen het oudste, nog bestaande makelaarskantoor in Veenendaal.

Jong team met de kennis van jaren
Onze geschiedenis is rijk, ons team daarentegen is jong en dynamisch. Wij combineren het beste van beiden. De jarenlange kennis wordt zorgvuldig overgedragen aan de nieuwe medewerkers die ons team versterken. Zij verrijken die kennis met hun eigen ervaringen. En ze zorgen ervoor dat al die kennis met de instrumenten en toepassingen van nu op de juiste plekken en met de juiste mensen worden gedeeld. Door het gebruik van tools, onze app en social media hebben we een breed platform. Daar doen we ons voordeel mee wanneer we uw woning onder de aandacht brengen van woningzoekers.

De full service NVM makelaar van Veenendaal
Wij zijn een full service NVM makelaar. Dat houdt in dat Van Schuppen u bij elk denkbaar traject bij uw vastgoed kan begeleiden. Bij de aankoop en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Maar net zo goed bij de aanhuur en verhuur. Ondanks de verschillende disciplines is Van Schuppen vooral een laagdrempelig kantoor. Daar draagt onze locatie ook aan bij. Met een vestiging midden in het centrum van Veenendaal kunnen we altijd rekenen op spontane bezoekers. Mensen lopen makkelijk even binnen. Ook als ze zich nog slechts aan het oriënteren zijn. Kom ook gerust eens langs. Drinken we een kopje koffie en beantwoorden we gelijk uw vragen.

Dus mocht u opzoek zijn naar een makelaar, weet dan dat van Schuppen Makelaars u kunt helpen. De klanten van Van Schuppen Makelaars beoordelen dit mooie bedrijf met een 9,5!

De sponsorcommissie.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy