Algemeen, Sponsors, VRC 1

Van Trierum Metaalbewerking en Van der Sluis IT sponsoren JO16-2

De heren Verbeek en Van der Sluis hebben de jongens van JO16-2 voorzien van nieuwe tenues. De jongens lopen al een tijdje in de nieuwe tenues rond maar op 20 april j.l. konden we de sponsors in het zonnetje zetten. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk want het was fantastisch weer. Marcel Verbeek was helaas verhindert maar zijn zoon nam de honneurs voor hem waar.

Helaas werd de wedstrijd tegen VVA Achterberg met 2-5 verloren. Desondanks waren de jongens blij met de nieuwe tenues. Aan het begin van het seizoen mochten de jongens ook al nieuwe trainingspakken ontvangen waardoor zij er heel netjes bijlopen.

Van Trierum Metaalbewerking :

Van Trierum Metaalbewerking is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en (sub)assemblage voor met name de Apparatenbouw, de Medisch- Orthopedische en de Maritieme Industrie. Onze bedrijfsprocessen lopen conform de ISO 9001:2015 certificering. Voor de medische producten is Van Trierum Metaalbewerking ISO 13485:2016 gecertificeerd.

Het goed geoutilleerd verspanend machinepark in onze temperatuur geregelde productiewerkplaats is toegespitst op seriematige en enkelstuksproductie. Van Trierum Metaalbewerking heeft de beschikking over een brede range aan bewerkingsmachines (t/m 5-assige productie), een geconditioneerde meetkamer en assemblageruimte. Binnen de Fijnmechanische Industrie is in de afgelopen ruim 28 jaar een solide naam opgebouwd als betrouwbare en flexibele partner in business.

Voor verdere info kunt u terecht op  : www.trierum.nl

Van der Sluit IT :

Eigenaar Harry van der Sluis en tevens bestuurslid (secretaris) van onze vereniging, is systeem engineer en IT consultant en heeft op het gebied van Apple alle kennis in huis. Mocht u gebruik willen maken van de expertise van Harry dan kunt u contact opnemen met :

Van der Sluis iT, Nachtpauwooglaan 5, 3905 KM Veenendaal
Harry van der Sluis
T: 06 53 67 51 66 / M: harry@vandersluis-it.nl

Marcel en Harry nogmaals van harte bedankt voor jullie sponsoring!|
De sponsorcommissie