Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Veilige spelactiviteiten voor de jeugd of …………

Wij zoeken voor de Welkom Terug Dag enkele vrijwilligers die mee willen helpen bij de spelactiviteiten van de jeugd.

Op 13 augustus hebben wij in het bericht (“Pim Events op Welkom Terug Dag”) uitgebreid beschreven wat er op de Welkom Terug Dag allemaal voor de jeugd van 10:oo uur tot 16:00 uur georganiseerd wordt.

Deze spelactiviteiten kunnen echter alleen veilig voor de jeugd worden georganiseerd als er ook voldoende begeleiding bij alle spelactiviteiten aanwezig is. Pim Events is met 5 mensen aanwezig en er zijn al veel VRC vrijwilligers die ons bij de activiteiten komen helpen.

Maar………..

We hebben er nog niet genoeg!  Wij komen nog mensen te kort, die bij de activiteiten en/of toestellen een oogje in het zeil houden en uitleg geven aan de kinderen en hun leider/trainer wat de bedoeling is van de betreffende activiteit en/of toestel.

Wij zoeken nog:

• 7 personen van 10:00 uur – 12:00 uur, voor bij de spelactiviteiten van de Spitsies & Tigers, het G team jeugd en het G team senioren;
  • 7 personen van 12:00 uur – 14:00 uur, voor bij de spelactiviteiten van de O8 t/m O13;
  • 7 personen van 14:00 uur – 16:00 uur, voor bij de spelactiviteiten van de O14 t/m O19

Natuurlijk mag je ook de gehele dag (10:00 uur tot 16:00 uur) helpen.

Op dit soort verzoeken ontvangen we niet zo heel vaak aanmeldingen. Maar vind jij als ouder de veiligheid van je kind(eren) net zo belangrijk als wij en heb je op de 28e een paar uur vrij, help ons dan en meld je s.v.p. telefonisch aan bij Joyce Pelle 06-51544059. Zij zal samen met jou het programma doornemen en jouw bijdrage daarin verder met je afstemmen

Zonder hulp kunnen we deze dag niet veilig organiseren!

Pim Events op Welkom Terug Dag