Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Verkoopperiode Grote Club actie wegens succes verlengd!

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel gelden voor het verenigingsleven jullie erin slagen om zoveel loten te verkopen. De Landelijke teller staat momenteel al op ruim 2 miljoen loten en daarmee lopen de clubs ver voor op voorgaande jaren. VRC heeft er nu 3.147 verkocht en dat is ook beduidend meer dan verwacht.

Fijn om te zien dat de Nederlandse bevolking het verenigingsleven zo massaal steunt.

Juist nu!

Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een paar weken te gaan, dus hopelijk lukt het jullie om nog meer loten te verkopen. Ook in deze laatste fase van de actie.

De sluiting van de Grote club actie is door de organisatie van de Grote Club actie, met 6 dagen verlengd.

Het was 24 november en het is nu 30 november (23:59 uur) geworden

Dinsdag 17 november (tussen 18:45 en 19:30 uur) kunnen de boekjes nog in de kantine bij VRC ingeleverd worden. Daarna kun je alleen nog online loten verkopen.

Zet nog snel een online actie op!
Dus verstuur nog even de verkooplink naar familie en vrienden en succes met de laatste ‘lootjes’! Zo zijn degenen waar nog geen verkoper aan de deur is geweest, toch nog in staat om jullie club te steunen.

Is er niemand bij jou geweest om een lot te verkopen?

Koop dan online een lot en vul de gevraagde direct gegevens in.