Algemeen

Verslag G-team kamp door El Capitano

0 373

Na maandag een rustige dag te hebben gehad en aardig bij geslapen, nu dan een verslag.

We hebben met het G-team een super geslaagd 3 daagse voetbalkamp gehad.

Vrijdag verzamelden we om 12.30 uur. Niet iedereen was op tijd vanwege wat vertraging met een busje, we gingen zo’n 15 minuten later weg, maar dat drukte de pret niet. Wat we niet wisten was dat de 1ste activiteit in de Goffert was, of te wel het NEC stadion.

Na een geweldige rondleiding en super mooie plekken gezien te hebben van het stadion, gingen we nasi eten van het super duo Richard en Alda.

Na lekker te hebben gegeten, hadden we een quiz van Ewout en dream sqaud van Bert, Cor, Jeffrey, Andre en onder leiding van El Capitano Bargie hebben ze de quiz met gemak gewonnen. Na afloop was er nog een klein feestje onder de 2 gruwelijke dj’s Marco Septer en Bargie!! Om 01.00 uur lag iedereen op bed om fit te zijn om zaterdag te voetballen tegen Venray G1.

Helaas 3-1 verloren, maar 2de helft aardig mooie aanvallen laten zien met sommige van zelfs 5 of 6 schijven zoals het mooi heet.

Na afloop van de penalty’s nog een groepsfoto en lekker douchen, zodat we konden eten en ‘s middags Venray onrustig gemaakt om ons zakgeld op te maken.

Na terugkomst uit Venray lekker patat gegeten met broodje hamburger. ‘s Avonds The VRC G Got Talent avond met 100% NL Avond; wat een presentatie door Marco! Jury vond ik minder, vooral de voorzitter en de mannelijke Anouk.

 

Zondagochtend lekker ontbijt op en zijn we nog wezen trainen. ‘s Middags onze spullen opgeruimd en op tijd weg om ’s avonds thuis Ajax-Willem 2 te kunnen kijken voor de bekerfinale. Natuurlijk voor de Ajax supporters onder ons een goed resultaat. Wil iedereen bedanken, de spelers maar vooral de begeleiding Marco, Ewout, Cees, Andre, Richard, Alda en Bram.

Groetjes El Capitano

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy