Vertraging bestellingen sponsorkleding

Dit seizoen zijn we samen met onze partner 11TS overgestapt naar Nike als kledingsponsor voor onze vereniging. Hierdoor hebben we iedereen kunnen voorzien van een nieuw tenue, zonder kosten voor de leden zelf. Dit natuurlijk mede door onze fantastische shirtsponsors!

Om dit ook organisatorisch voor elkaar te krijgen, hebben onze vrijwilligers Barbara, Carola, Vincent & Theo hier veel tijd en energie ingestoken.

Nu zijn deze vrijwilligers weer druk bezig om teams te voorzien van sponsorkleding, zoals tassen en trainingspakken. Dit gaat nu echter gepaard met tekorten en lange levertijden door externe factoren. Hierdoor worden diverse bestellingen wat vertraagd. We begrijpen dat dit niet fijn is en dat iedereen graag de nieuwe spullen willen hebben.

Wij willen iedereen vragen om hier geduld en begrip voor te hebben en niet onze vrijwilligers hierop, soms persoonlijk, aan te spreken. Deze mensen zijn goud waard voor onze vereniging en doen hun uiterste best voor iedereen.

Wij zijn in contact met onze 11TS om te kijken hoe we de vertragingen en tekorten, zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Nogmaals vragen we om je begrip voor deze situatie en blijf vooral onze vrijwilligers steunen!

Sponsorcommissie