Vierde 30 en 35+ toernooi een groot succes!

Afgelopen zaterdag was het dan zover: het 4e 30 en 35+ toernooi bij VRC. En wat voor dag is het geworden. Naast de fantastische dribbels, stilstaande sprints, fantastische goals en een hoop spierpijn, hebben we vooral genoten van de gezelligheid vanaf 11 uur tot ruim in de avond.

Damespoule

Om 11:40 uur werd er gestart met het toernooi. De dames speelde een volledige competitie waar de strijd hevig was, maar de spanning iets minder. Bennekom was een maatje te groot voor de rest en ADO’20 werd de ‘best-of-the-rest’. VRC 30+ team 1 werd 3e.

Herenpoules

Bij de heren waren er 2 poules en hier zag je een verschillend beeld. Poule A was ontzettend spannend en dat zag je terug in de stand. Het verschil in punten tussen de nummer 1 GVVV 4 en de nummer laatst Onventis was maar 4 punten. Onventis was ook verantwoordelijk voor het feit dat GVVV 4 naar de finale ging, want de laatste wedstrijd won Onventis van, toen nog, de koploper VRC 3. VRC 1 kon dus helaas niet zijn titel verdedigen. Verder deden de buitenlandse teams Sportfreunde en Gentlemen’s het heel goed met een 3e en 4e plek.

In Poule B was het verschil groter VRC 2 won gedegen zijn wedstrijden en behalve een gelijkspel tegen de ‘Dogs’ uit Schotland, kon het zich rustig voorbereiden op de finale.

De finale bestond uit de winnaars van beide poules. VRC 2 was hierin de meest gelukkige. De stand was 0-0 na 15 minuten en hierdoor moesten strafschoppen de beslissing geven. GVVV 4 teisterde 1x het houtwerk en daarmee was de wedstrijd ook direct beslist. VRC 2 volgt VRC 1 op als winnaar van het 35+ toernooi.

Verder willen we de buitenlandse gasten nogmaals bedanken voor hun komst en gezelligheid. Na een korte nacht stonden ze er toch maar allemaal en aan het eind van de avond liep de Duitse keeper in een VRC-shirt, de schotten dronken uit de meest grote glazen die ze konden vinden en de Franse talenten hebben de gehele wijnvoorraad opgedronken. Oftewel een groot succes en de uitnodiging, om volgend jaar de andere kant op te gaan, staat.

Vrijwilligers en sponsoren

Natuurlijk willen we als organisatie de vele vrijwilligers hartelijk bedanken. Het barpersoneel dat er weer de hele dag stond, de 10 scheidsrechters die alles in goede banen geleid hebben en alle andere vrijwilligers die deze dag een succes gemaakt hebben. En als laatste natuurlijk de sponsoren. Zonder hun was het toernooi niet mogelijk geweest. Tot volgend jaar!