Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Vliegende start VRC levert drie punten op

Een schitterende aanval en een dito treffer van Robin Segers lagen zaterdagmiddag aan de basis van de 0-1 overwinning van VRC op FC Dinxperlo. De treffer viel, net als vorige week, in de eerste vijf minuten en zorgde ervoor dat de Veenendalers lekker in de wedstrijd kwamen. Toch werd het nog onnodig spannend, maar wisten de mannen van Jan Gaasbeek wel stand te houden.

Bron: Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer.
Foto’s VRC

,,Je moet hier gewoon met 0-3 winnen”, was Gaasbeek duidelijk. ,,Wij missen drie keer één op één met de keeper. Natuurlijk moet je die scoren, maar ik moet eerlijk zijn; hun keeper pakte een paar fantastische ballen.”

Na de razendsnelle treffer van Robin Segers leek FC Dinxperlo lamgeslagen en kon VRC zijn geliefde spelletje spelen. Met hun razendsnelle aanvallers kwamen de Veenendalers enkele keren gevaarlijk erdoor, maar scoren deden ze niet.

,,In de laatste tien minuten is het daardoor wel billen knijpen”, aldus Gaasbeek. ,,Alleen we geven niet echt iets weg en daardoor hebben we nu zes punten uit twee wedstrijden. Prima begin, toch?”