Door middel van het onderstaande inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie – tweedaagse in de meivakantie.

Let op: aanmelden kan t/m 23 april aanstaande, dus schrijf je snel in!  De bevestiging van deelname volgt per mail.

ManVrouw

Algemene informatie:

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

We hebben als organisatie besloten om deze tweedaagse in de meivakantie ook open te stellen voor de overige leden van VRC. De vakantie gaat helaas voor veel mensen ook niet door vanwege de reisbeperkingen en het is juist belangrijk dat de kinderen veel bewegen in de buitenlucht. Uiteraard komen alle aspecten van de VRC Voetbal Academie ook aan bod tijdens de tweedaagse, waarbij alle geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en het gatendoek ook aanwezig zijn.

De VRC Voetbal Academie bestaat uit 3 groepen:

Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

• Jongens (JO06 t/m JO15)
    • Meiden (MO06 t/m MO17)
    • Keepers (JO06 t/m JO15)

Wanneer

De VRC Voetbal Academie tweedaagse vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 mei van

10:00 tot 15:00 uur.

Kosten

Deze tweedaagse is gratis voor de deelnemers van de Voetbal Academie. Voor de overige leden kost het maar € 49, -. Een lunch op beide dagen is inbegrepen!

Nog meer vragen?

Je kan ons bereiken via voetbalacademie@vv-vrc.nl of via ons Instagram account van de

VRC Voetbal Academie (@vrcvoetbalacademie).