Algemeen

Voetbalkamp VRC G-team 2020

0 248

Al weken lang ging het over niets anders dan het weekend van 22 februari. Zoals elk jaar kijken de voetballers van het G-team uit naar het elke keer weer top georganiseerd voetbalkamp. En niet alleen de spelers, ook de leiding had er heel veel zin in.

Eindelijk was het zover, vrijdagmiddag 21 februari stonden zo’n 20 spelers klaar met slaapzakken, kledingtassen en uiteraard voetbalspullen te wachten op de busjes die ons naar het mooie Gaanderen in de Achterhoek zou brengen. Mede dankzij Vallei Auto groep konden we het hele weekend gebruik maken van een drietal busjes. Voordat we naar Gaanderen gingen maakten we eerst een tussenstop bij het Gelredome waar Patrick van Mill geheel belangeloos een hartstikke leuke rondleiding verzorgde waarbij we zelfs de kleedkamer van Vitesse in mochten. Een aantal stonden al klaar om de jacuzzi in te duiken maar dat ging Patrick toch iets te ver.

Nadat we alle hoeken van het stadion hadden gezien reden we door naar Gaanderen en kwamen we aan bij een schitterende accommodatie waar het koksduo Alda en Richard al druk bezig was met de voorbereiding van het avondeten. En dat was natuurlijk traditiegetrouw een overheerlijke nasi schotel met gebakken ei en pindasaus!

Na de maaltijd werden door de leiding de voorbereidingen getroffen voor een spannende bingoavond met schitterende prijzen, beschikbaar gesteld door Eetcafé de BonnefooiEetcafé het Zwarte Schaap en de KNVB. Dankzij een paar valse bingo’s konden we ook nog genieten van de zangtalenten van enkele spelers. Het zingen van het Feyenoord-lied door een rasechte Ajacied was de kroon op de avond (voor sommigen dan…).

Na een heerlijke nachtrust waren we weer vroeg op voor een zaterdag met een volle agenda. Allereerst was er een voetbalwedstrijd georganiseerd tegen het G-team van het altijd lastige vv Doetinchem. De G-spelers van VRC waren netjes verdeeld in twee teams zodat we tegelijkertijd twee potjes konden spelen tegen twee teams van vv Doetinchem. We zijn allemaal vergeten wat de eindstand van beide partijen was maar we hebben heerlijk gevoetbald ondanks de harde wind.

In de middag zijn we met de hele groep naar het bowlingcentrum gegaan voor een ouderwets potje bowlen. Het was duidelijk dat een aantal spelers balgevoel hadden want de ene strike werd afgewisseld door een spare. Sommigen van de leiding hadden er duidelijk meer moeite mee…

De zaterdagavond was weer het klapstuk van het weekend met een onvervalste playbackshow!

Dit keer was de avond ook nog in carnavalstijl waarbij de een zich nog mooier had verkleed dan de ander. Van FBI agent tot gevangenisboef en van Kapitein Stubing van de Love Boat tot Superman met rode cape.

Het was weer een ouderwets groot feest.Met de playbackshow kwam het ene talent na het andere voorbij en werden we getrakteerd op onvervalste meezingers maar ook mooie gevoelige songs. Maar de tranen schoten pas echt in de ogen van iedereen op het moment dat de leiding ging optreden.

Aan het eind van de avond was het de zware taak van de jury om de winnaar bekend te maken en dan ben je als leiding toch blij dat er zo’n ervaren juryvoorzitter bij is die heel genuanceerd zo’n besluit toe kan lichten. Dankzij een geweldig optreden van rapper Nick van Wijk mochten we hem tot winnaar van de avond uitroepen en ging iedereen uiteindelijk tevreden slapen.

Op zondag waren er ook een aantal buitenactiviteiten gepland echter door de harde regen en dito wind viel dit letterlijk in het water. Dat was op zich geen probleem want er was genoeg te doen bij de accommodatie zoals tafelvoetbal, darten en tafeltennis. Na de lunch gingen we allemaal de kamers opruimen, tassen inruimen en inladen in de bussen voor de reis naar huis.

Het was een geweldig weekend en de jongens van het G-team hebben er duidelijk van genoten. Het is mooi om te zien hoe deze jongens met elkaar om gaan en elkaar helpen en respecteren. We kijken al uit naar het volgende kamp.

Dit weekend hebben we mede dankzij een groot aantal sponsors kunnen organiseren. Hartelijk dank daarvoor!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy