Voetbalschool VRC wil voetballers – jongens en meisjes spelend in een JO8 t/m JO12-eftal – de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 5 kinderen per trainer – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer.

Algemene informatie

 • Voor wie?
  Jongens en meisjes spelend in een VRC JO8 t/m JO12-elftal. Er is in totaal ruimte voor 60 deelnemers. Wees er snel bij, want vol = vol!
 • Wanneer?
  Het traject bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 modules: 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 – 18.15 uur.
 • Waar vindt het plaats?
  Hoofdveld van VRC (+ evt. Veld 3)
 • Wie verzorgt de trainingen?
  De organisatie rondom de Voetbalschool ligt bij Mark en Robin Segers. De trainingen zelf worden gegeven door diverse selectiespelers en -trainers. De richtlijn is dat er maximaal 5 kinderen onder 1 trainer vallen.
 • Wat zijn de kosten?
  De kosten voor 20 trainingen bedragen € 100,-. Dit is inclusief het unieke voetbalschooltenue (die de speler na de 20 trainingen mag houden) en het gebruik van de materialen. Gedurende het seizoen is het niet meer mogelijk om te schrijven.

Doe je het jaar daarop weer mee en is je tenue nog compleet en heel? De inschrijfkosten bedragen dan nog slechts € 50,-.

Kernwaarde van voetbalschool VRC:

 • Persoonlijk
  Iedere speler van de VRC Voetbalschool wordt binnen een persoonlijk traject begeleid en getraind. Doordat er getraind wordt in kleine groepjes is er voor iedere speler speciale aandacht.
 • Prestatie
  Iedere speler zal trainen op zijn eigen niveau en de daarbij horende weerstand. Naarmate een speler zich ontwikkelt wordt de weerstand hierop aangepast. Op deze manier zal elke speler zich optimaal ontwikkelen.
 • Plezier
  Door de persoonlijke ontwikkeling die de speler doormaakt zal het vertrouwen enorm toenemen. Hierdoor zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Spelers kunnen zich aanmelden voor een traject dat bestaat uit 2 blokken van tien trainingen. De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling van spelers op elk niveau.

 Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van verschillend leerlijnen:

 1. Coördinatie
 2. Passeren
 3. Kappen en draaien
 4. Passen, trappen en aanname
 5. Technische vaardigheden

Kosten en inschrijving

De kosten voor deelname aan de VRC Voetbalschool bedraagt € 100,- per persoon.

Bij deelname aan de VRC Voetbalschool is het dragen van het unieke VRC Voetbalschool tenue verplicht. Deze kosten zitten al in het inschrijfgeld inbegrepen! Elke speler, speelster en trainer loopt met de kleding aan van de Voetbalschool, waardoor hij of zij zichtbaar deelnemer is en er met trots mee kan rondlopen.

Iedere training moeten de deelnemers en trainers deze kleding verplicht dragen. Waaruit bestaat het unieke bedrukte kledingtenue:

 • Lange mouwen shirt
 • Broekje
 • Kousen

Doe je het jaar daarop weer mee aan de VRC Voetbalschool en is het voetbalschool tenue nog compleet, dan hoef je geen nieuw kledingpakket meer aan te schaffen. Je kunt er namelijk twee jaar mee doen! De inschrijfkosten bedragen op dat moment slechts € 50,-. Als een kledingstuk tussentijds niet meer past, kan je het altijd bijbestellen; de VRC Voetbalschool regelt het voor jou!

Inschrijven kan door een email te zenden naar voetbalschool@vv-vrc.nl met daarin aangegeven de naam van de deelnemer, geboortedatum, huidig elftal en mobiele telefoonnummer van de ouder(s)/begeleider(s).

 

Hoofdsponsor

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

 • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy