Algemeen, Uitgelicht

Volwassen voetballers van het sportpark verwijderd

0 590

Gisteren was het aantal jeugdige voetballers op het sportpark gelukkig veel minder dan de dagen daarvoor. Handhaving van de Gemeente Veenendaal heeft woensdag de namen van de voetballers genoteerd en een waarschuwing gegeven. Bij een tweede keer zal het niet bij een waarschuwing blijven. Deze maatregel lijkt gelukkig wel wat effect te hebben. Daarnaast denken wij dat de ernst van de situatie met betrekking tot het corona virus en het massaal voetballen met elkaar begint door te dringen.

Maar…….     Het kan blijkbaar nog gekker ……..

Gisteren zijn in het begin van de avond, ruim 15 volwassenen aangesproken en door een toevallig passerend VRC lid er op gewezen dat het betreden van het sportpark niet toegestaan is.  Zij waren op het hoofdveld aan het voetballen. Na achterlating van veel rommel, zijn ze in hun auto’s gestapt en zijn ze vertrokken.

Het betreden van het gesloten sportpark is volgens artikel 461 van het strafrecht zo wie zo altijd al verboden. Maar nu in deze extreem ernstige zorgzame tijden is het zeer onverstandig om met groepen te gaan voetballen. Breng de gezondheid niet onnodig in gevaar!
Gebruik je verstand.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy