Algemeen, Uitgelicht

Voor morgenavond zijn alle trainingen van de JO8 t/m JO12 afgelast?

0 305

In verband met de veiligheid voor de kinderen zijn morgenavond alle trainingen voor de JO8 t/m JO12 afgelast We hebben te maken met restverschijnselen van de storm Ciara en last van felle buien met kans op onweer en daarbij harde wind met windstoten tot 90 km/uur, lokaal 100 km/uur.

Wij verzoeken de trainers vanaf de JO13 morgenavond zelf te bepalen (of eventueel in overleg met Technisch Coördinator Jan Westerhof) of de trainingen door kunnen gaan of niet. Als er enig twijfel is laat dan de training niet doorgaan!

Voetbalzaken

Morgenochtend vroeg heeft ons land te maken met buien. Vanuit het westen neemt het aantal buien geleidelijk af. Het binnenland heeft met vrij veel wolkenvelden te maken. In het westen kan de zon schijnen. Het is onstuimig met een krachtige westenwind in het binnenland en een harde tot stormachtige wind in de kustgebieden (7-8 Bft.). Landinwaarts is kans op zware windstoten van 75-90 km/uur, in de kustgebieden van 90-100 km/uur.

Morgenmiddag neemt de wind tijdelijk af, om in de loop van de middag weer fors toe te nemen. Aan het eind van de middag en in de avond krijgt ons land met felle buien te maken. Daarbij is kans op onweer en zware windstoten van circa 90 km/uur. Lokaal kan de wind uithalen naar 100 km/uur. De middagtemperatuur komt uit op circa 8 graden en het weerbeeld laat een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen zien. De buien trekken in de nacht naar dinsdag naar het oosten weg. Het blijft stevig waaien. Aan zee kan de wind zelfs tijdelijk stormkracht bereiken (windkracht 9). Het koelt af naar 3-5 graden.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy