Algemeen, Uitgelicht

Voordracht sporters voor Sportgala 5 januari 2019

Off 294

Sportgala 5 januari 2019
Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Sportservice Veenendaal het Sportgala. Tijdens dit feestelijke gala worden (prestatie)sporters uit Veenendaal in het zonnetje gezet.

Wij willen jou vragen om sporters en teams voor te dragen voor de sportverkiezingen. De sporters en teams moeten in 2018 een bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

Trainer van het jaar
Vanaf dit jaar wordt ook de trainer van het jaar bekend gemaakt. Trainers die in aanmerking komen zijn trainers die in Veenendaal wonen, maar ook trainers die van buiten Veenendaal komen en training geven aan een Veenendaalse sporter of Veenendaals team.

Uitbreiding sporttalent
Voorheen konden jeugdige sporters één keer worden uitgeroepen tot sporttalent van het jaar. Aangezien er sportertalenten zijn die achtereenvolgend goede prestaties leveren, is besloten dat een sporttalent meer dan één keer kan winnen.

Voordragen
Je kunt jouw voordracht online kenbaar maken. Klik op onderstaande knop en vul daar de naam van de sporter of team in. Graag op diezelfde regel ook de sport en de sportprestaties vermelden.

 

Klik hier om sporters en teams voor te dragen

 

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy