Algemeen, Uitgelicht

Voorlopig Trainingsschema 2018-2019 en start trainingen

Off 634

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen (2018-2019) is beschikbaar. Dit jaar wederom met een groeiend aantal teams, inmiddels zo’n 64 teams plus trainingen voor keepers.

Het trainingsschema is met grote zorgvuldigheid samengesteld om alle teams zo goed mogelijk ingepland te krijgen. Dit is in afstemming gegaan met technisch coördinatoren, sectiehoofden, Wedstrijdzaken en Voetbalzaken.

Wij vragen om jullie begrip en flexibiliteit, omdat het nooit voor alle teams perfect is in te plannen.

Trainingsschema

Het trainingsschema kun je vinden op de gebruikelijke plek op de website (zie afbeelding bovenaan dit bericht of door te klikken op onderstaande link.

Trainingsschema VRC seizoen 2018-2019-versie 1 0 def

Start trainingsschema

Een aantal selectieteams start al eerder met trainingen in augustus. Voor alle andere teams geldt dat dat de trainingen starten op de Startzaterdag 25 augustus.

Het trainingsschema gaat vervolgens in vanaf de week van 27 augustus a.s.

Spel- en omgangsregels trainingsvelden

De trainingen zijn gepland op 3 trainingsvelden: veld 1, 2 en 3. Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling (deze volgt in augustus bij het definitieve trainingsschema). Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen.

Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd. En het betekent ook dat trainers en teams met elkaar rekening houden als er meerdere teams op een trainingsveld staan. Daarin geldt niet wie het eerste op het trainingsveld staat heeft de beste plek, maar zorg dat ieder team de ruimte krijgt die hij nodig heeft. De jongere jeugd JO10 en lager heeft per team bijvoorbeeld voldoende aan een kwart of 1/6 veld. Keeperstrainers hebben doelen (klein of groot) nodig en de oudere jeugd met meer spelers heeft bijvoorbeeld minimaal 1/3 veld nodig.

Wij verwachten van de trainers dat ze dit in onderling overleg met elkaar ter plekke regelen. Mocht dit in de praktijk niet blijken te werken dan zullen wij een specifieke veldindeling maken per tijdsblok per veld en deze communiceren.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator (selectieteams) of hun sectiehoofden (breedtesportteams).

 

 

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Privacy