Algemeen

Voorlopig Trainingsschema 2020-2021 en start trainingen

0 473

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen (2020-2021) is beschikbaar.

Het trainingsschema is met grote zorgvuldigheid samengesteld om alle teams (66) zo goed mogelijk ingepland te krijgen. Dit is afgestemd met technisch coördinatoren, sectiehoofden, Wedstrijdzaken en Voetbalzaken.

Trainingsschema

Het trainingsschema kan je vinden op de gebruikelijke plek op de ‘Home’-pagina van de VRC-website.

Start trainingsschema

Een aantal selectieteams start al eerder met trainingen in augustus. Voor alle andere teams geldt dat de trainingen starten op de Startzaterdag 22 augustus, waarvoor het programma nog volgt.

Het trainingsschema gaat vervolgens in vanaf de week van 24 augustus a.s.

Spel- en omgangsregels trainingsvelden

De trainingen zijn gepland op 3 trainingsvelden: veld 1, 2 en 3. Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling (deze volgt in augustus bij het definitieve trainingsschema). Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen.

Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd. En het betekent ook dat trainers en teams met elkaar rekening houden als er meerdere teams op een trainingsveld staan.

Opmerking: Per trainingsdag en tijdsblok is er een veldindeling gemaakt op welk deel van het trainingsveld een team traint. Deze veldindeling zal ieder team via zijn coördinator/sectiehoofd nog ontvangen.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator (selectieteams) of hun sectiehoofd (breedtesportteams).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy