VRC 35+ op dreef op twee toernooien

De afgelopen twee zaterdagen stonden de, inmiddels traditionele, 35+-toernooien van VRC zelf en die van De Merino’s op het programma. Voor beide toernooien was het de 3e editie met elk 7 teams. Met zo’n 70, van ongeduld trappelende, 35+ spelers die heel graag nog willen ‘showen’ wat voor voetbalskills zij in hun mars hebben.

De eerste 15 minuten ziet het er nog oogstrelend uit, maar als eenmaal wedstrijd nummer twee is aangebroken, begint de verminderde conditie en in sommige gevallen, de verminderde techniek, de meeste spelers op te breken. Maar, plezier staat voorop en dat was volop aanwezig. In alle wedstrijden was er een super sportiviteit, want laten we eerlijk zijn: het gaat namelijk nergens meer om. Alhoewel, eenmaal op het veld willen de mannen van de ‘vergane glorie’ toch heel graag presteren en is de drang om te winnen nog altijd aanwezig onder al die alfa-mannetjes.

Het Autobedrijf De Groot/Unica Fire Safety toernooi bij VRC werd een prooi voor het sterk en aanvallend spelende team van VRC 1. Met een doelsaldo van 14 voor en 1 tegen pakten zij met overmacht de wisselbokaal.

Het Intro Bouw toernooi bij De Merino’s had een spannende ontknoping. De winnaar van de afgelopen twee jaren, vv Veenendaal, werd in de slotwedstrijd nog voorbij gestreefd door een gemengd team van VRC 1 & 2. Ook daar lieten de 35+- mannen van VRC zien om op de juiste momenten te pieken met een doelsaldo van eveneens 14-1. Ook het tegendoelpunt werd door VRC gemaakt, insiders weten door wie 😉.

Het mag duidelijk zijn dat er nog genoeg rek zit in de krakende spieren van deze 35-plussers. De hoogste tijd dat hoofdtrainer, Jan Gaasbeek, en meester scout, Marcel Hofman, eens bij deze mannen komen kijken om het nodige voetbalgogme voor het echte VRC 1 te selecteren.

The 35+ legends