VRC Bedrijventoernooi 2018

Afgelopen zaterdag 29-12-2018 heeft het VRC Bedrijventoernooi 2018 “Knallend het jaar uit” plaats gevonden. En wat een succes!!! Met maar liefst 26 teams werd er in 3 verschillende competitie poules gestreden om de eer en de winst.

En wat leuk is om te melden is dat er dit jaar ook 2 dames teams meededen. Het VRC 35+ dames team mee en het damesteam van JT Schoonmaakdiensten. Als afsluiting van het toernooi speelde het VRC G team nog een onderlinge wedstrijden tegen het eerste elftal van VRC.

In de recreatie poule ging de eerste prijs naar het team van DEKO Sign. Zij wonnen een bon om met het 10 man 2 heats te gaan karten bij THE MAXX.

In de tussen poule ging de eerste prijs naar Alvoba Personeelsdiensten. Zij wonnen een waardebon van € 150,00 te besteden bij restaurant MANGO’S

In de competitieve poule ging de eerste prijs naar Bouman Installatietechniek. Zij wonnen de prachtige wisselbeker, voor het hele team een Bjorn Borg onderbroek en de naam van Bouman Installatie techniek is de rest van dit seizoen bij de thuis wedstrijden van VRC 1 te zien op het scorebord langs het hoofdveld.

De troostprijs ging naar het team van JT Schoonmaakdiensten. Zij ontvingen een doos flugels en ook de naam van JT Schoonmaakdiensten is de rest van dit seizoen bij de thuis wedstrijden van VRC 1 te zien op het scorebord langs het hoofdveld.

Na de prijsuitreiking was er nog tijd om gezellig met elkaar, bij te praten onder het genot van een heerlijk stampottenbuffet, een drankje, de muziek van een DJ en een live optreden van Danny Panadero. En……. als we hierbij vertellen dat er zo’n 400 mannen/ vrouwen aanwezig waren in de kantine van VRC dan kunnen jullie het al raden… Het was erg gezellig!!

Als organisatie kijken we dan ook terug op een fantastische, zeer sportieve maar zeker ook gezellige dag. Wij willen iedereen dan ook iedereen bedanken die aan het succes heeft bijgedragen. Bar – en keukenpersoneel, EHBO’er, de Scheidsrechters, alle teams, de toernooicommissie, onze omroeper Barend van Kesteren, en alle anderen. Bedankt.

Ook de vele sponsoren willen we bedanken voor hun bijdrage. ‘t Noorden, Stuif entertainment, Bommm, Deko sign, Van Braak Accountants, V&L transport, Studio Potthof, Docomar, Huibers Elektra, Unica fire safety, Van Hunnik Schilderbedrijf, Introbouw, Airhouse Midden Nederland, Trend, Valentino ijssalon, JT schoonmaakbedrijf, Dailyworkwear, Glasbedrijf Wim van Dijk, Diepeveen Houtbouw en Tuinen, Technische staf VRC 1, Hema Veenendaal, Alvoba Personeelsdiensten, Bouman installatie, CMC Makelaars, De Veensche Businessclub, Pitch ERP, The MAXX en Mango’s.

En.. last but not least….Vanwege het succes hebben we besloten om ook volgend jaar het bedrijventoernooi te organiseren! Dus zet zaterdag 28 december 2019 met potlood in de agenda.

Tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van de VRC bedrijvencompetitie “knallend het jaar uit”