Meiden, Uitgelicht

VRC damesvoetbal in een nieuw jasje

Off 551

Als enige club in Veenendaal heeft VRC al meer dan 30 jaar damesvoetbal. En daar is VRC trots op. Was het voetbal toen nog weggelegd voor een klein clubje meiden, inmiddels heeft het damesvoetbal een enorme vluchtgenomen en dat zien we terug in het aantal nieuwe aanmeldingen.

VRC heeft in bijna elke leeftijdscategorie wel een meiden- of damesteam. Door de enorme toename en belangstelling voor damesvoetbal vindt Jasper de Ruiter, de nieuwe Coördinator Damesvoetbal en de Sectiehoofden Renate Beekelaar en Jacqueline Lam het dan ook de hoogste tijd dat het damesvoetbal meer aandacht binnen VRC gaat krijgen. Hun ambitie is groot. VRC moet in de komende jaren weer het kloppende hart van het vrouwenvoetbal in Veenendaal worden. Met de aanstelling van Jasper, Renate en Jacqueline heeft VRC een eerste stap gezet.

Wil jij ook een steentje bijdragen aan deze ambitie, dat kan zijn door goede ideeën, sponsoring, of op een andere manier, neem gerust contact op met Jasper coordinator-dames@vv-vrc.nl

Jasper de Ruiter
Jasper is voor vele geen onbekende. Hij voetbalde al van zijn vijfde bij vrc, heeft alle selectieteams doorlopen en heeft nog enkele jaren in VRC1 gespeeld. Na even te zijn gestopt heeft hij het trainingsvak bij VRC opgepakt. Nu is Jasper al weer enkele jaren actief bij vrc als trainer bij een meidenteam en speelt hij 35+ voetbal.

Renate Beekelaar
Ook Renate is een bekend gezicht bij VRC. Meerdere jaren is zij de aanvoerster geweest van VRC Vrouwen 1. Noodgedwongen is ze moeten stoppen met voetballen door een blessure.
Toch is ze altijd betrokken gebleven bij Vrouwen 1.

Jacqueline Lam
Wie kent haar niet. Jacqueline loopt ook al vele tientallen jaren mee bij VRC. Ze heeft in de begintijd van het vrouwenvoetbal bij VRC in Vrouwen 1 gespeeld. Is al jaar en dag verzorgster van diverse teams en vervuld diverse andere functies binnen VRC.