VRC haalt als eerste JOGG-challenges met gezonder aanbod in de kantine

Mooi nieuws: Vorige week werd bekend gemaakt dat VRC als eerste sportvereniging in Veenendaal vier JOGG-challenges heeft behaald. Hier zijn we als vereniging erg trots op.

JOGG heeft als doel om de omgeving waarin kinderen opgroeien, gezonder te maken. Een onderdeel van die omgeving zijn sportverenigingen. Bij VRC hebben we de laatste jaren een aantal veranderingen doorgevoerd om de kantine voor de jeugd, maar ook voor de senioren, gezonder te maken.

Het JOGG team en Team Fit hebben het aanbod in de kantine beoordeeld. Onze veranderingen om de kantine gezonder te maken, zijn goed gelukt. Vorige week werd namelijk duidelijk dat we al vier challenges hebben behaald:

– Broodje gezond challenge
– Lekker vers challenge
– Aqua challenge
– Dorstlesser challenge

Wij zijn trots!

Op de foto van links naar rechts: Henri van der Weijden, Claudia van den Berg (Sportservice Veenendaal) en Gerrit Jan van de Weerthof.