Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

VRC herpakt zich en komt goed uit de winterstop

0 212

Met een punt tegen AVW’66 was VRC na negentig minuten voetballen tevreden. De ploeg van Jan Gaasbeek domineerde in de eerste helft, maar zag in het tweede bedrijf de bezoekers het betere van het spel hebben. ,,Daarom is deze 0-0 wel terecht.”

Bron: Regiosport Veenendaal / Jeroen van der Veer

Meer sportnieuws lees je op  Regiosportveenendaal.nl  Of volg hen via Facebook, Twitter of Instagram.

RegiosportVeenendaal is de meest complete sportwebsite in regio met nieuws over o.a. voetbal, hockey, korfbal, waterpolo en tafeltennis.

Voor de winterstop had VRC een enorme dip en de wedstrijd van zaterdag stond dan ook in het teken van eerherstel. Daarin slaagde de thuisploeg en zij lieten in de eerste helft goed voetbal zien. Gaasbeek: ,,Dat geeft de burger moed. We kwamen toch uit een lastige situatie en raakten Robin Segers ook nog eens kwijt.”

Toch werd er in de eerste vijfenveertig minuten niet gescoord en toen bleek dat AVW’66 de poppetjes in de tweede helft iets anders had staan, had VRC het daar lastig mee. ,,Het duurden even voordat wij het beter hadden staan en op het einde moet je nog blij zijn dat het 0-0 blijft. Met dit punt kunnen we verder”, sloot de oefenmeester af.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy