Algemeen, Uitgelicht

VRC in de wachtkamer

0 298

Zoals zoveel zaken dit jaar anders zijn verlopen dan we hadden gedacht- zowel sportief, zakelijk en privé – lopen de zaken van de bouwcommissie ook anders dan we begin 2020 hadden bedacht.

Veel uitgevallen besprekingen, diverse Corona gevallen in de bouwcommissie maakte het allemaal complex en lastig maar toch zijn we er in geslaagd een compleet uitgewerkt technisch plan te realiseren.

Hier en daar nog wat kleine aanscherpingen aan de  prijsvorming en het ontwerp  maar we zijn er technisch wel uit.

De tekeningen hiervan zijn al enige tijd te zien in onze kantine.

Maar…. Corona gooit ook voor onze mooie plannen roet in het eten.

Nu wij dus een plan hebben waar een prijskaartje aanhangt komt wellicht het belangrijkste in beeld en dat zijn de financiën.

Hier zijn we uiteraard ook al vanaf de beginfase mee bezig maar het is concreter geworden nu het totale investeringsbedrag van de nieuwbouw bekend is.

Vanaf eind september zijn wij in gesprek met onze hoofdsponsor Huis & Hypotheek die op haar beurt de markt aan het verkennen is om gericht een financieringsplan voor VRC te kunnen maken.

Maar helaas zijn we in de wachtkamer van de financiers terecht gekomen. Banken hebben in de tweede Corona golf een rem op alle financieringen in de sport (en bijvoorbeeld ook in de Horeca) ingesteld. De deuren hebben ze voor onbepaalde tijd gesloten en er zit voor VRC niets anders op dan geduldig wachten in de wachtkamer.

Dus we hebben een ontwerp, offertes, een meewerkende en meedenkende gemeente en KNVB  en vele andere partijen die ons van dienst willen zijn. Alleen de tijd werkt (nog) niet mee.

Maar wij geven niet op en gaan achter de schermen door aan de realisatie van onze (noodzakelijke) droom.

Blijf gezond en fijne dagen gewenst en hopelijk tot snel.

De bouwcommissie en bestuur VRC

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy