Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC JO 12-2 Herfstkampioen 1e Klasse

Het tweede team van de onder 12 jongens VRC is herfstkampioen geworden. Nadat vorige week de gedeelde koploper (Roda ‘46) met 4-1 thuis was verslagen leek het kampioenschap uit bij Hooglanderveen kat in het bakkie.

Bron; De Rijnpost

Niks bleek minder waar. In de vroege ochtend op Hooglanderveen werd de cameraploeg voor de livestream in stelling gebracht zodat de thuisblijvers toch binnen de regels met de wedstrijd mee konden genieten. Het werd een zinderende wedstrijd. Na een 1-0 en 2-1 achterstand leek VRC de wedstrijd na 2-2 onder controle te krijgen. Toch werd het nog 3-2 en 4-3. Gelukkig kon in de slotseconden van de wedstrijd Teun van der Linde de gelijkmaker intikken en het kampioenschap veilig stellen.

Na de wedstrijd werd gelegenheidsaanvoerder Coen Olde gevraagd waar het kampioenschap gewonnen is. Coen geeft aan: “dit is een teamprestatie, onze aanvallers zijn de eerste verdedigers en onze verdedigers de eerste aanvallers”.

Als dank voor het kampioenschap hebben de jongens, naast een beker, een mooi kampioenschapsjack van de sponsor “Van Schuppen Makelaars” gekregen.