Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC JO11-1 verliest van DOVO JO11-1

0 406

Na de geweldige seizoenstart van onze talenten van 11-1, staan we weer met beide benen op de grond.

Het team onder leiding van Maarten Anbeek en Bas van de Pol kunnen ondanks het verlies vandaag tegen DOVO toch terugkijken op een mooie week…

Afgelopen maandag hebben we goed getraind. We beginnen altijd met een goede gezamenlijke warming up, dat vinden we dan ook belangrijk. Vervolgens wat balansoefeningen en aansluitend wat conditie in de vorm van korte sprintoefeningen. Daarna een lekkere training met goed verzorgde oefeningen en afsluitend met een lekkere partijspel. Goede inzet en een lekkere sfeer onderling maakt de training zoals het moet zijn… LEUK!!

Afgelopen woensdag stond er een mooie uitdagende oefenwedstrijd op het programma, uit tegen FC Utrecht JO10. Daar hebben we een goede wedstrijd gespeeld op hoog niveau, snel tempo en zelfs  winnend weten af te sluiten. Dat was lekker motiverend en keken daardoor ook vol vertrouwen uit naar onze competitiewedstrijd tegen DOVO van zaterdag…

Na onze winst in de bekercompetitie, was DOVO natuurlijk extra gemotiveerd om te winnen.

Deze wedstrijden tegen DOVO zijn wedstrijden waar wij dan ook graag naar uitkijken. Altijd gelijk en mooie opgaande strijd, met soms hard, maar altijd eerlijk voetbal.

DOVO was gemotiveerd en dat was te zien ook.Het eerste partje ging redelijk gelijk op. Onze tegenstander was voetballend iets sterker en wij waren nog zoekende… We konden niet lekker in ons spel komen en kwamen dan ook achter te staan. Tweede partje ging wel wat beter, maar ook hier zat het er allemaal niet lekker op. Duels begonnen we te winnen, maar het vervolg was niet goed genoeg en geen pass kwam goed aan.Hierdoor kon DOVO lekker blijven voetballen en konden wel hun eigen spel blijven spelen en kwam vrij eenvoudig tot scoren.

Ook konden we deze keer geen wonderen verwachten vanuit het middenveld helaas en raakten we de energie langzaam kwijt. Wel kwamen we nog tussentijds nog op gelijke hoogte, maar uiteindelijk verloren we met 3-6.

Credits gaan deze keer uit naar DOVO en helaas moeten wij deze nederlaag sportief accepteren en kijken we weer uit naar de volgende ontmoeting!

Aankomende week gaan we weer lekker trainen en staat er voor volgende week weer een prachtige wedstrijd op het programma; uit tegen GVVV JO11-1 aanvang 8:30 uur.

Voor deze wedstrijd bedanken we nog eens onze sponsoren: DOCOMAR, De Veer Consultancy en UNICA…

Spelers VRC JO11-1.

VLNR: Nick, Quinten, Thijmen, Levi, Mika, Nemanja, Dion, Kian en Ruben.

Liggend: Lieuwe

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy