Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC JO11-3 in het nieuw dankzij van Houwelingen Financiële Diensten

Off 285

Dankzij de sponsoring van Van Houwelingen Financiële Diensten speelt de JO11-3 gedurende het seizoen 2017-2018 in compleet nieuwe tenues.

Uiteraard zijn spelers en staf van VRC JO11-3 erg blij met de tenues en hopen ze op een mooi seizoen. De eerste wedstrijd in de nieuwe tenues werd gelijk gewonnen met 8-1 van SVMM.

Als gecertificeerd financieel planner met het FFP-keurmerk staat Van Houwelingen Financiële Diensten garant voor kwaliteit en deskundigheid. Met meer dan 10 jaar ervaring en een schat aan actuele financiële kennis is hij in staat om breed te adviseren.

Johan van Houwelingen adviseert vanuit een integraal klantbeeld. Dat betekent dat hij in zijn advies alle financiële aspecten erbij betrekt die een rol kunnen spelen: belastingen, beleggingen, wetgeving, de waarde van de eventuele onderneming, noem maar op. Het hangt immers allemaal met elkaar samen.

U kunt Johan van Houwelingen bereiken op 0318-595115. Namens de sponsorcommissie willen we Johan nogmaals hartelijk danken voor de sponsoring.

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041