VRC JO17-1 DANKT SPONSOREN

VRC JO17-1 dankt haar sponsoren. Ook de mannen van jeugd onder 17 jaar spelen in het nieuwe Nike tenue van VRC. Al draait je bedrijf goed, het is nog niet vanzelfsprekend dat je het bedrijf inzet voor de lokale maatschappij. Vandaar een oprecht dankjewel!

De mannen van JO17-1 spelen dit jaar in een nieuwe samenstelling. Het grootste deel van het team is daarnaast nog maar 15 jaar, en gezien deze omstandigheden was de start van het seizoen lastig in de Hoofdklasse Jeugdbeker tegen teams die gemiddeld een jaar ouder zijn – en daardoor dus fysiek sterker. Aan de hand van trainers Mark Beudeker, Ivan Stefanovic en Lennart Hofland werd echter afgelopen week een stap vooruit gezet middels een overwinning in een doordeweekse oefenwedstrijd bij het Edese Blauw Geel JO17-1 met 1-4 en afgelopen zaterdag 17 september een gelijkspel thuis op het hoofdveld tegen de koploper in de bekercompetitie Nieuwland ASC JO17-1, 2-2. Daar waar zelfs een overwinning voor VRC voor de hand had gelegen – en verdiend was geweest.

Kortom, de weg omhoog is ingeslagen door de mannen van VRC JO17-1 en ze zullen dit seizoen met trots het nieuwe Nike tenue dragen. Dank aan: HatchTech Group, UNICA, ZILVA vloeren en Docomar. Chapeau dat ze zich niet alleen voor ons team inzetten, maar zelfs samen met de andere sponsoren (Van Schuppen Makelaars, Claxion en Flox) voor geheel VRC.

Op de foto op de achterste rij van links naar rechts: Mart Verschoor, Kaydin Buras, Dylan Septer, Levi van Doorn, Vince Penninks, Gerdo van de Weerd, Aleksa Stefanovic, Tygo Anbeek, Quim Soekimo, Mike Bieze (keeper). Op de voorste rij van links naar rechts: Mark van Ravenswaaij, Rens van Walsum, Vigo Hasselaar, Lesra Labrijn, Marnik van de Haar (aanvoerder), Laurens van den Brink.

Geel blauw is onze glorie, geel blauw is onze club.